2023. már 05.

Betűbalett a meskete.hu-n!

írta: Dr. Schéder Veronika
Betűbalett a meskete.hu-n!

Kedves Olvasóim és az Integratív Diszlexia-terápia iránt Érdeklődők!

Mostantól olvasható a meskete.hu weboldalon annak a mesémnek egy kis szelete, amellyel az alsó tagozatos diszlexiás, diszgráfiás gyermekek fejlesztő foglalkozásain dolgozom. Az egész történet természetesen ennél jóval bővebb, hiszen a programom egy teljes tanévet felölel, s hétről hétre új betűvel ismerkedünk meg a gyerekekkel, egy-egy új mesefejezet keretei között. Viszont a mesketére feltöltött "Betűbalett (nem csak diszlexiásoknak)" önmagában is kerek egész, és szemléletes ízelítőt ad a munkámból mindazoknak, akik eddig esetleg csak fontolgatták, hogy kipróbálnák ezt az új típusú fejlesztést, de még kicsit bizonytalanok vagy bátortalanok hozzá.

A kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/997406648697022019/

A mesére 2023. március 30-ig szavazók között pedig értékes ajándékokat is kisorsolnak! A közönségszavazással legnépszerűbbnek tartott néhány mese egy nyomtatott mesekönyvben is napvilágot lát majd idén karácsonyra. 

Ha tetszett a történetem, illetve érdekesnek, hasznosnak tartjátok a munkámat, megköszönöm, ha szavazataitokkal támogattok! Szavazni a meskete.hu oldalon történő regisztráció után lehet (ami nagyon egyszerű, 2-3 lépésből/kattintásból áll) a mese végén elhelyezett "Szavazok a mesére" gombbal.

Fogadjátok szeretettel!

https://meskete.hu/mese/betubalett-nem-csak-diszlexiasoknak/1839

Szólj hozzá

balett diszlexia diszgráfia mozgásfejlesztés meseterápia olvasási nehézség olvasási zavar integratív diszlexia-terápia